Kortingsactie online naaicursus Naai een Rimpelrok

Heleen van Happy Handmade Living maakte een prachtige rok terwijl ze de online naaicursus Naai een Rimpelrok deed. Word jij daar ook wel een beetje hebberig van en heb je zin om, net als Heleen, een unieke rok te ontwerpen en maken?

Met de online naaicursus hoef je dat niet alleen te doen. Vanaf je eigen eettafel/bureautje word je aan de hand genomen en ga je samen met Merel van Studio Dotter door het hele proces heen.

Deze cursus is ook heel erg leuk om te doen als je niet zoveel ervaring hebt (maar wèl een naaimachine): in een mum van tijd tover jij een rok tevoorschijn die precies is zoals jij 'm wil!

Happy Handmade Living en Studio Dotter willen jou ook graag in actie zien, dus geven we je €20 korting op deze online naaicursus! Laat je emailadres even achter om de kortingscode te ontvangen.

Gebruik je de code vóór 31 december 2020,  maak je kans om een compleet materiaalpakket te winnen dat we verloten onder alle deelnemers!

(Die fantastische stof die Heleen gebruikte vind je trouwens hier!)

Meer lezen over de online naaicursus Naai een Rimpelrok, of over de andere online naaicursussen van Studio Dotter?

Of neem even een kijkje in de online stoffenwinkel voor nog meer mooie stoffen om zo'n rok mee te maken.


Over mij

Ik ben Merel Meijer, kind van de jaren '80, trotse bezitter van 2 Masterdiploma's èn een hele rij diploma's van Modevakscholenvereniging Danckaerts.


10 jaar lang heb ik in het hoger onderwijs voor de klas gestaan als docent Engels, tot de tijd rijp was om het roer om te gooien en in plaats van mijn lievelingstaal, mijn lievelingshobby te gaan onderwijzen. Inmiddels heb ik al heel veel verschillende cursisten leren naaien of geholpen op een niveau hoger te komen.


Naast de lessen en workshops in mijn studio in Deventer ontwikkel ik online naaicursussen, voor alle niveaus, omdat ik graag zoveel mogelijk mensen wil bereiken. Kleding naaien is zó leuk en totaal niet ouderwets, stoffig of moeilijk!

Waarom een online naaicursus bij Studio Dotter?

De lessen bestaat uit tekst, foto èn heel veel video. Ik leg niet alleen uit wat je doet, maar ook waarom. Dat is fijn voor de nieuwsgierigen onder ons. Ik geef je alternatieven (er zijn tenslotte meer wegen die naar Rome leiden), ik waarschuw je voor mogelijke problemen en hoe die te voorkomen. Daarnaast bied ik je oplossingen voor foutjes die je misschien hebt gemaakt.

Ik geef al een aantal jaar naailes aan veel verschillende cursisten en ik weet precies over welke handelingen of technieken vaak vragen zijn. Zodra ze bij jou in je hoofd opkomen, beantwoord ik ze!

Met 13 jaar onderwijservaring, waarvan 5 jaar als naai-juf, ben je bij mij, Merel van Studio Dotter, aan het goede adres voor een heldere uitleg. Mijn aanpak is relaxed, realistisch en verre van stoffig.

>